Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Едукација и отворена дебата по повод Глобалната недела на парите

март 20, 2023 @ 11:00

🔔Едукација и отворена дебата во организација на Економскиот факултет-Скопје и МАПАС заедно со пензиските друштва, а поддржана од Универзитетското и Факултетското студентско собрание. Настан по повод Глобалната недела на парите (20-26 март).
🗣 Планирајте си ги парите, засадете ја иднината
📅🕚20 март (понеделник), почеток: 11 часот
🎯Амфитеатар 1, Економски факултет-Скопје

Comments are closed.