Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Конференција за актуелните предизвици за сметководството и професионалното усовршување во услови на пандемија

јуни 11, 2020

Почитувани,

Во прилог ви ја доставуваме Програмата за Тридневната Онлајн Конференција ЛИНК

Details

Date:
јуни 11, 2020
Comments are closed.