Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Меѓународната трговија во услови на Пандемијата од КОВИД-19

септември 30, 2021 @ 13:00 - 15:00

Почитувани,

Ни претставува чест и задоволство да го најавиме вебинарот во организација на катедрата за надворешна трговија на тема „Меѓународната трговија во услови на Пандемијата од КОВИД-19“.
Настанот ќе понуди дискусија за актуелните предизвици и влијанието на пандемијата од Ковид-19 на учесниците во меѓународната трговија од приватниот и јавниот сектор.
Говорници на вебинарот ќе бидат: Златко Ветеровски од Царинската управа на Република Северна Македонија, Нина Ангеловска од Асоцијацијата за Е-трговија на Македонија, Благоја Цветковски од Свислион и Петар Василев од Навико Шипинг.
Настанот ќе се одржи на 30 септември (четврток) во 13 часот на следниот линк: https://meet.google.com/dbz-nwnx-tvu

 

Сите заинтересирани се добредојдени да ни се приклучат!

Ве очекуваме!

Економски факултет – Скопје

Details

Date:
септември 30, 2021
Time:
13:00 - 15:00
Comments are closed.