Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

НЕДЕЛА НА НАУКА НА УКИМ

декември 1, 2020 @ 13:00 - 14:30

Комисијата за наука при Универзитетското Студентско Собрание на УКИМ во оставарување на задачата за промоција и развој на науката на универзитетот и создавање услови за поттикнување на научно-истражувачка работа кај студентите во текот на месец Ноември го прославува како месец на науката со низа настани посветени на науката.
Имаме посебна чест да ве поканиме на серија предавања од страна на избраните научници за 2019 на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје.
1.12.2020 (13 часот)
Проф. д-р Николина Паламидовска-Стерјадовска
Тема: Мотиви за вклучување на корисниците на социјалните медиуми во зависност од видот на споделената маркетинг-содржина
Регистрација за настанот:
https://forms.gle/C6tmosSbZAofeswe7

Details

Date:
декември 1, 2020
Time:
13:00 - 14:30
Website:
https://us02web.zoom.us/j/84684888431

Venue

е-настан

Organizer

Комисијата за наука при Универзитетското Студентско Собрание на УКИМ
Comments are closed.