Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ОТВОРЕН ДЕН за ПРОМОЦИЈА НА СТУДИУМИТЕ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ

февруари 15, 2021 @ 08:30 - 16:00

Отворен информативен ден за промоција на студиумите на 2 циклус студии
На 15.02.2021 година (понеделник) ќе се одржи ОТВОРЕН ИНФОРМАТИВЕН ДЕН за промоција на студиумите на 2 циклус студии, согласно следниот распоред:
1.СТАТИСТИЧКИ МЕТОДИ ЗА БИЗНИС И ЕКОНОМИЈА со почеток во 09.30 часот.
https://meet.google.com/jsf-kani-zzn
2.СМЕТКОВОДСТВО И РЕВИЗИЈА со почеток во 10.00 часот.
https://meet.google.com/pvo-ckao-wcz
3.ЕВРОПСКИ СТУДИИ со почеток во 10.30 часот.
https://meet.google.com/ppr-tkax-qii
4.МАРКЕТИНГ со почеток во 11.00 часот.
https://meet.google.com/pdv-hhtr-zhq
5.МОНЕТАРНА ЕКОНОМИЈА, ФИНАНСИИ И БАНКАРСТВО со почеток во 11.30 часот. https://meet.google.com/yuh-szsm-gdx
6. КОРПОРАТИВЕН ФИНАНСИСКИ МЕНАЏМЕНТ со почеток во 12.00 часот.
https://meet.google.com/ivd-wxht-odq
6.ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ И МЕЃУНАРОДНИ ФИНАНСИИ со почеток во 12.30 часот.
Линк – https://meet.google.com/adw-kqsp-mbx
Код – adw-kqsp-mbx
7. УПРАВУВАЊЕ ВО ЈАВЕН СЕКТОР со почеток во 13.00 часот.
https://meet.google.com/bgf-tnww-hds
8. МЕНАЏМЕНТ ВО ОСИГУРУВАЊЕТО со почеток во 13.30 часот.
https://meet.google.com/qem-zams-khq
9. Е-БИЗНИС МЕНАЏМЕНТ со почеток во 14.00 часот.
https://meet.google.com/jtn-baek-meq
10. МБА МЕНАЏМЕНТ со почеток во 14.30 часот.
https://meet.google.com/dzz-jyzv-rjq
12. СТРАТЕГИСКИ МЕНАЏМЕНТ НА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ со почеток во 15.00 часот.
https://meet.google.com/rnv-ewci-ome
ИНФОРМАЦИЈА ЗА УПИС НА ВТОР ЦИКЛУС СТИДИИ
https://eccf.ukim.edu.mk/…/%D0%98%D0%BD%D1%84%D0%BE%D1…
ЛИНК ДО КОНКУРСОТ ЗА УПИС НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ
http://ukim.edu.mk/…/Konkurs_II_ciklus_2020_21_II_rok.pdf

Details

Date:
февруари 15, 2021
Time:
08:30 - 16:00

Organizer

Економски факултет-Скопје,УКИМ

Venue

е-настан
Comments are closed.