Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Отворен ден на УКИМ

декември 2, 2022 @ 10:00 - 14:00

Драги матуранти, наши идни студенти,

Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ во Скопје, на 02 декември 2022 го организира традиционалниот настан „Отворен ден на УКИМ“!

Настанот ќе се одржи со физичко присуство во просториите на секој од факултетите во два термина, од 10:00 – 12:00 часот и од 12:00 – 14:00 часот.

Ќе бидат презентирани студиските програми на факултетите, активностите на студентите, центрите за кариера.

Запознајте ги одблиску професорите и студентите, прашајте сѐ што ве интересира за студиските програми, можностите за стипендирање, слушнете ги искуствата на студентите, нивните активности и вклученост во научноистражувачките проекти, дознајте за можностите за меѓународна размена, за студентскиот живот, за практиканството, за кариерните можности….

Студирајте на Универзитетот со најдолга традиција во нашата земја!

Details

Date:
декември 2, 2022
Time:
10:00 - 14:00

Venue

Економски факултет – Скопје
бул. Гоце Делчев бр.9В
Скопје, Центар 1000 North Macedonia
Comments are closed.