Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Отворен информативен ден за втор циклус студии

февруари 12 @ 09:00 - 16:00

Почитувани,

На 12 февруари 2024 година (понеделник) ќе се одржи ОТВОРЕН ИНФОРМАТИВЕН ДЕН за промоција на студиумите на 2 циклус студии, согласно следниот распоред:

1. СТАТИСТИЧКИ МЕТОДИ ЗА БИЗНИС И ЕКОНОМИЈА со почеток во 09.30 часот.

2. СМЕТКОВОДСТВО И РЕВИЗИЈА со почеток во 10.00 часот.

3. МАРКЕТИНГ со почеток во 10.30 часот.

4. МБА МЕНАЏМЕНТ со почеток во 11.00 часот.

5. MBA in STRATEGIC HUMAN RESOURCE MANAGEMENT со почеток во 11.30 часот.

6. УПРАВУВАЊЕ ВО ЈАВЕН СЕКТОР со почеток во 12.00 часот.

7. КОРПОРАТИВЕН ФИНАНСИСКИ МЕНАЏМЕНТ со почеток во 12.30 часот.

8. ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ И МЕЃУНАРОДНИ ФИНАНСИИ со почеток во 13.00 часот.

9. МОНЕТАРНА ЕКОНОМИЈА, ФИНАНСИИ И БАНКАРСТВО со почеток во 13.30 часот.

10. МЕНАЏМЕНТ ВО ОСИГУРУВАЊЕ со почеток во 14.00 часот.

11. Е-БИЗНИС МЕНАЏМЕНТ со почеток во 14.30 часот.

12. ЕВРОПСКИ ЕКОНОМСКИ СТУДИИ со почеток во 15.00 часот.

Настанот ќе биде онлајн на следниот линк: https://meet.google.com/itm-uvhn-atq

Информативните сесии по студиуми е предвидено да ги водат Раководителите и Секретарите на студиумите.

ПОВЕЛЕТЕ-ВЕ ОЧЕКУВАМЕ!

Ваш,

Економски факултет-Скопје

Details

Date:
февруари 12
Time:
09:00 - 16:00
Website:
https://meet.google.com/itm-uvhn-atq
Comments are closed.