Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

ОТВОРЕН ИНФОРМАТИВЕН ДЕН за промоција на студиумите на 2 циклус студии

февруари 14, 2023 @ 09:30 - 15:00

 

Почитувани,

На 14 февруари 2023 година (вторник) ќе се одржи ОТВОРЕН ИНФОРМАТИВЕН ДЕН за промоција на студиумите на 2 циклус студии, согласно следниот предлог-распоред:

 

 1. СТАТИСТИЧКИ МЕТОДИ ЗА БИЗНИС И ЕКОНОМИЈА со почеток во 09.30 часот.
 2. СМЕТКОВОДСТВО И РЕВИЗИЈА со почеток во 10.00 часот.
 3. МБА МЕНАЏМЕНТ со почеток во 10.30 часот.
 4. МАРКЕТИНГ со почеток во 11.00 часот.
 5. МОНЕТАРНА ЕКОНОМИЈА, ФИНАНСИИ И БАНКАРСТВО со почеток во 11.30 часот.
 6. КОРПОРАТИВЕН ФИНАНСИСКИ МЕНАЏМЕНТ со почеток во 12.00 часот.
 7. MBA in STRATEGIC HUMAN RESOURCE MANAGEMENT со почеток во 12.30 часот.
 8. ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ И МЕЃУНАРОДНИ ФИНАНСИИ со почеток во 13.00 часот.
 9. УПРАВУВАЊЕ ВО ЈАВЕН СЕКТОР со почеток во 13.30 часот.
 10. МЕНАЏМЕНТ ВО ОСИГУРУВАЊЕТО со почеток во 14.00 часот.
 11. Е-БИЗНИС МЕНАЏМЕНТ со почеток во 14.30 часот.
 12. ЕВРОПСКИ ЕКОНОМСКИ СТУДИИ со почеток во 15.00 часот.

 

Настанот ќе биде онлајн на следниот линк: https://meet.google.com/jaf-yqoh-rbj

Информативните сесии по студиуми е предвидено да ги водат Раководителите и Секретарите на студиумите.

ПОВЕЛЕТЕ-ВЕ ОЧЕКУВАМЕ!

 

Ваш,

Економски факултет-Скопје

Details

Date:
февруари 14, 2023
Time:
09:30 - 15:00
Comments are closed.