Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ОТВОРЕН ИНФОРМАТИВЕН ДЕН ЗА ПРОМОЦИЈА НА ПРОГРАМИТЕ НА ВТОР ЦИКЛУС СТУДИИ

февруари 14, 2022

Почитувани,
На 14.02.2022 година (понеделник) ќе се одржи ОТВОРЕН ИНФОРМАТИВЕН ДЕН за промоција на студиумите на 2 циклус студии, согласно следниот предлог-распоред:
1.СТАТИСТИЧКИ МЕТОДИ ЗА БИЗНИС И ЕКОНОМИЈА со почеток во 09.30 часот.
2.СМЕТКОВОДСТВО И РЕВИЗИЈА со почеток во 10.00 часот.
3.МБА МЕНАЏМЕНТ со почеток во 10.30 часот.
4.МАРКЕТИНГ со почеток во 11.00 часот.
5.МОНЕТАРНА ЕКОНОМИЈА, ФИНАНСИИ И БАНКАРСТВО со почеток во 11.30 часот.
6. КОРПОРАТИВЕН ФИНАНСИСКИ МЕНАЏМЕНТ со почеток во 12.00 часот.
7. СТРАТЕГИСКИ МЕНАЏМЕНТ НА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ со почеток во 12.30 часот.
8. MBA in STRATEGIC HUMAN RESOURCE MANAGEMENT со почеток во 13.00 часот.
9. ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ И МЕЃУНАРОДНИ ФИНАНСИИ со почеток во 13.30 часот.
10. УПРАВУВАЊЕ ВО ЈАВЕН СЕКТОР со почеток во 14.00 часот.
11. МЕНАЏМЕНТ ВО ОСИГУРУВАЊЕТО со почеток во 14.30 часот.
12. Е-БИЗНИС МЕНАЏМЕНТ со почеток во 15.00 часот.
13. ЕВРОПСКИ СТУДИИ со почеток во 15.30 часот.
Настанот ќе биде онлајн на следниот линк https://meet.google.com/ugd-nugj-fnz
Информативните сесии по студиуми е предвидено да ги водат Раководителите и Секретарите на студиумите, со присуство и на предметните професори од соодветниот студиум.
ПОВЕЛЕТЕ-ВЕ ОЧЕКУВАМЕ!

Details

Date:
февруари 14, 2022
Comments are closed.