Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Предавање на Министерот за финансии Фатмир Бесими – „Smart Finance for SmartER Growth“

ноември 27, 2020 @ 17:30 - 18:30

Почитувани,

 

Оваа година, почнувајќи од 23 до 27 ноември Министерството за финансии во рамки на Координативното тело на регулаторните институции за финансиска едукација во Македонија, заедно со Народна банка на Република Македонија, Агенцијата за супервизија на осигурувањето, Комисијата за хартии од вредност и Агенцијата  за супервизија на капитално финансирано пензиско осигурување, организира „Денови на финансиска писменост” – јавен настан кој има за цел подигнување на нивото и општата свест  за значењето на финансиската писменост.

 

Во тие рамки, Министерот за финансии г-дин Фатмир Бесими ќе одржи предавање за студентите на тема „Smart Finance for SmartER Growth.”

 

Предавањето ќе се одржи на 27.11.2020 годинапеток, со почеток во 17.30 часот,  online на следниот LINK 

Сите заинтересирани студенти се добредојдени да го проследат настанот.

Details

Date:
ноември 27, 2020
Time:
17:30 - 18:30
Website:
https://meet.google.com/eec-tsve-ocb

Organizer

Министерството за финансии во рамки на Координативното тело на регулаторните институции за финансиска едукација во Македонија, заедно со Народна банка на Република Македонија, Агенцијата за супервизија на осигурувањето, Комисијата за хартии од вредност и Агенцијата за супервизија на капитално финансирано пензиско осигурување

Venue

е-настан
Comments are closed.