Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Работилница „The power of neuromarketing“

март 7, 2023 @ 11:00


Почитувани 
колеги, 

Со големо задоволство најавуваме дека оваа година Катедрата Маркетинг организира работилница, со физичко присуство, која ќе се реализира на 7 март 2023 година (вторник) со почеток во 11:00 часот, на тема: The power of neuromarketing. 

На настанот, ќе се објасни како со примена на невромаркетингот односно со употреба на напредна биометриска технологија во маркетинг-истражувањето може да се разбере на кој начин потрошувачите ги перцепираат и реагираат на маркетинг-стимулите. Преку примери од македонската практика во невромаркетингот ќе се презентираат добиените резултати и заклучоци во функција на дефинирање ефективни маркетинг-стратегии кои ќе го подобрат целокупното искуство на потрошувачите и ќе резултираат во остварување на целите на брендот. 

Работилницата ќе се одржи во Амфитеатар 2. 

Сите заинтересирани се добредојдени да го проследат настанот! 

Ве очекуваме. 

Со почит, 

Економски факултет  Скопје, УКИМ 

Comments are closed.