Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Свечената промоција на дипломираните студенти на прв циклус и магистрирани студенти на втор циклус студии

мај 26, 2022 @ 11:00

 

 

Почитувани,

Ни претставува особена чест и задоволство да Ве поканиме на Свечената промоција на дипломираните студенти на прв циклус и магистрирани студенти на втор циклус студии која ќе се одржи на 26.05.2022 година со почеток во 11.00 часот – настан кој традиционално се одржува во аулата на Економскиот факултет – Скопје, при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј” во Скопје.

Агендата на настанот е следната:

Обраќање на проф. д-р Предраг Трпески, Декан на Економски факултет – Скопје

Обраќање на проф. д-р Никола Јанкуловски, Ректор на Универзитетот „Св.Кирил и Методиј“ во Скопје

Обраќање на д-р Билал Суџубаши, Генерален извршен директор на ХАЛКБАНК АД СКОПЈЕ

Промоција на дипломирани на прв циклус
Промоција на магистрирани на втор циклус

Свечено затворање на промоцијата со завршна реч на Деканот
(*фрлање капи)

Во очекување со своето ценето присуство да го збогатите овој настан.

 

Со почит,                                                                                                                                                                                ДЕКАН

Скопје, мај 2022 година                                                                                                                                  Проф. д-р Предраг Трпески

 

Details

Date:
мај 26, 2022
Time:
11:00
Comments are closed.