Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Симулација со SIMUL8

декември 4, 2023 @ 13:30

Со голема чест ве покануваме на онлајн предавање за симулација со Simul8 кое ќе го одржи врвниот професор д-р Мехди Толу од Универзитетот во Сари, кој е визитинг професор по предметот Операциони истражувања за академската 2023/2024 година на Економски факултет – Скопје, при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје.

Details

Date:
декември 4, 2023
Time:
13:30
Website:
meet.google.com/tpz-wdfk-ihx
Comments are closed.