Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

СПЕЦИЈАЛИСТ ВО IT РЕВИЗИЈА

мај 25, 2022 @ 11:30

Почитувани студенти/колеги,

 

Со задоволство најавуваме и ве покануваме на онлајн вебинар на тема СПЕЦИЈАЛИСТ ВО IT РЕВИЗИЈА, во организација на Катедрата за сметководство и ревизија, кој ќе се реализира на 25 мај 2022 година (среда) со почеток во 11:15 часот.

На настанот говорници ќе бидат М-р Стефан Николоски, CISA, партнер во ИТ и процесирање на податоци во RSM Macedonia и М-р Сашо Мицков, CIA, CISA, ASEE Group Chief Security Officer.

Модератор на настанот ќе биде проф. д-р Зоран Миновски.

Линкот на кој може да се вклучите и да ја следите дискусијата е: https://meet.google.com/fnt-jhwx-hcw

Сите заинтересирани се добредојдени да го проследат настанот!

 

 

Ве очекуваме.
Со почит,
Економски факултет – Скопје, УКИМ

Details

Date:
мај 25, 2022
Time:
11:30
Comments are closed.