Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

AI Now – overview of state of AI, generative AI, issues, economy and EU regulatory framework

април 19, 2023 @ 11:00 - 12:30


“AI Now – overview of state of AI, generative AI, issues, economy and EU regulatory framework” кое ќе го одржи д-р Благој Делипетрев, Scientific Project Officer при Joint Research Centre (JRC) во рамки на Европската Комисија, организиран од Центарот за податоци и информации за Европската Унија (ЕУи) на Економски факултет – Скопје при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје и ќе се одржи онлајн на 19.4.2023 година во периодот од 11 до 12:30.

Details

Date:
април 19, 2023
Time:
11:00 - 12:30
Website:
https://meet.google.com/wto-bpao-hui
Comments are closed.