fbpx
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Meet Up настан за Циркуларна економија

декември 2, 2021 @ 12:00 - 15:00

Почитувани,

би сакале да Ве поканиме да бидете дел од Meet Up настанот за Циркуларна економија (Western Balkan and the EIT Community – Circular Economy MeetUp in North Macedonia), ко-организиран од European Institute of Innovation & Technology (EIT Community) и Економски факултет – Скопје  при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје во рамки на проектот EIT Western Balkan HEI Capacity Building on Circular Economy.  

Предмет: Circular Economy Meet Ups in Western Balkan Countries – Circular Economy in North Macedonia    

Датум на одржување:  02 декември 2021 (четврток)

Место на одржување: Онлајн, преку платформата Wonder.me

Време на одржување: 12:00 – 15:00 часот

 

Meet Up настанот ќе биде фокусиран на циркуларната економија и ќе има за цел да го популаризира концептот на циркуларната економија во регионот низ презентација на европски и локални експерти/организации кои работат во областа на циркуларната економија.

Деталната агенда е во прилог.

Покрај претставувањето на експертите, овој онлајн настан ќе обезбеди единствена можност за меѓусебно вмрежување и остварување на нови контакти преку “Self-networking and 1on1s” сесиите.

За да учествувате на настанот потребно е да се регистрирате на следниот линк (https://www.lyyti.fi/reg/Circular_Economy_Meet_Ups_in_Skopje_5372) најдоцна до 30.11.2021, 23:59 часот

Дополнителни информации за настанот можете да добиете на  CircularEconomyMeetUpSkopje.

Details

Date:
декември 2, 2021
Time:
12:00 - 15:00
Website:
https://eitrawmaterials.eu/events/circular-economy-in-north-macedonia/

Organizers

Економски факултет-Скопје,УКИМ
EIT Community
Comments are closed.