Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Webinar на тема NFT MARKETING

мај 17, 2022 @ 13:00

Почитувани студенти/колеги,

 

?Со големо задоволство најавуваме дека и оваа година Катедрата Е-бизнис организира онлајн вебинар на тема NFT MAKRETING, кој ќе се реализира на 17 мај 2022 година (вторник) со почеток во 13:00 часот.
?На настанот, говорник ќе биде Јана Дурнева Менаџер за Маркетинг и Дигитални решенија во Филип Морис Тутунски Комбинат Прилеп, кои неодамна ја организираа првата NFT изложба во Северна Македонија.
Јана Дурнева е електротехнички инженер со магистратура од областа на економијата. Долгогодишно искуство и успешно имплементирани проекти во областа на дигитализацијата и дигиталната трансформација во различни индустрии. Големо искуство во бизнис трансформацијата на компаниите, односно се јавува во улога на лидер на најголемиот дел преземања и спојува во телеком индустријата во државата. Како Менаџер за маркетинг и дигитални технологии во Филип Морис, работи на стратегии за дигитален развој на корисничко искуство како и подобрување на корисничките процеси и зголемување на корисничката лојалност, преку воведување на нови решенија.
?Модератори на настанот ќе бидат нашите профеосри Лидија Пулевска Ивановска и Dimitar Jovevski
?Линкот на кој може да се вклучите и да ја следите дискусијата е: https://meet.google.com/dyf-mbhz-emk
?Сите заинтересирани се добредојдени да го проследат настанот!

 

Ве очекуваме.
Со почит,
Економски факултет – Скопје, УКИМ

Details

Date:
мај 17, 2022
Time:
13:00
Comments are closed.