fbpx

Google Meet линк за следење на 11-тата Летна школа

Почитувани,
 
Со задоволство ве покануваме да ја проследите 11-тата Летна школа во организација на Економскиот факултет – Скопје. Истата ќе се одржи на Google Meet платформата преку следниот линк: https://meet.google.com/kwp-vuba-auc
 
Целосната агенда можете да ја погледнете на следниот линк: Aгенда
 
Настанот можете да го проследите во периодот од 20-22 септември 2021 година во терминот од 10:00 – 15:00ч.
 
Со почит,
Економски факултет – Скопје
Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.