Microsoft Teams и iLearn кодови од предмети во Зимскиот семестар 2022/23

Почитувани,

подолу во табелата можете да ги погледнете кодовите од предметите на Microsoft teams и iLearn платофмата во Зимскиот семестар 2022/2023 на кои ќе бидат споделени материјалите и останатата наставна литература.

Упатства:

  1. Упатство за пристапување до кориснички профил за Microsoft Teams
  2. Упатство за логирање и сетирање на Microsoft Teams
Име на предметКод

Финансиски менаџмент – Проф. Сашо Арсов

xq148y0
Финансиски менаџмент – Проф. Александар Наумовскиatempdi 
Основи на сметководство – Проф. Зорица Божиновска – Група 1t9mc4ea 
Основи на сметководство – Проф. Марина Трпеска – Група 2ns4p7j9
Економетријаsu3r84h
Статистичка контрола на квалитетhpldomr
Стратегиски менаџментlcckd1q
Меѓународен менаџментo22ylit
 Бази на податоци за бизнисfu62jhm
 Бизнис етика / Деловна етикаrshs3yn
Економија на јавен секторid1p40m
Индустриска политикаt0jkzd5
Надворешна трговија5o6feun
Државно сметк. и сметков. на непрофитни организации i5je4no
Сметководствени информациони системиpzjf70s 
Основи на менаџмент – Проф. Леонид Наковq7rwurk
Основи на менаџмент – Проф. Стојан Дебарлиев2uq3qai 
Економика на Македонијаqqtmlc1 
Меѓународни финансииa82agy5
Оперативен менаџментm58rbhn 
Теорија на организација34feds2
Бизнис логистикаa8xb9xk
Основи на маркетингvjnlfkl 
Однесување на потрошувачите1oycb92 
Макроекономија 1y7s524
Квантитативни методи во финансии7m1sb0j

Основи на економијата – Проф. Владимир Филиповски – ГРУПА 1

q2s3pwd 
Основи на економијата – Проф. Предраг Трпески – ГРУПА 2

aeru60r

ЕРП системи18dvw86
Дигитална економија whap534
Методи на макроекономската анализаruwpyon 
Аграрна политикаbpouw9x 
Економски раст и развојppk2rmt
Маркетинг менаџмент urm1lo0
Интегрирани маркетинг комуникации2vfehve
Корпоративно финансиско известување c6gy0vm 
Финансиско сметководствоz23s7yp
Управување со производотi0iv6y8
Меѓународен маркетингqrm998y 
Микроекономија1ig1bya
Монетарна и фискална политика на ЕУrht1keg
Менаџмент на човечки ресурсиqg4jc1k
Математика за економисти – Проф. Игор Ивановскиmpe4blu
Математика за економисти – Проф. Виолета Цветоска2kdfwj2
Лични финансииd3jdnco
Менаџмент информациони системиle6jeui
Меѓународни организации и интеграции jyvd615
Европски економски интеграции42i8h1c 
Јавни финасии6z64d31
Аналитика на бизнис податоциvob4quz
Економија на инвестицииqnp1w9y 
Банкарски менаџмент hfbfl45
Маркетинг истражувањеlagjwqu
Системска анализа и дизајн на информациски ситемиlo7hzk1
Национални сметкиjqagqjp
Демографија8afilij
Меѓународни трговски трансакцииivgb6yi
Операциони истражувањаt140f9u
Деловен англискиxe63lkb
 

Известувања

Почитувани студенти,

предавањата по предметот ЕРП системи во петок (06.10) од 11-13 часот нема да бидат одржани, заради учество на наставниот тим на меѓународна конференција.

Следниот термин за предавање е понеделник (10.10) во 13 часот според распоредот.

Почитувани студенти,

предавањата по предметот Бази на податоци во петок (07.10) од 11-15 часот нема да бидат одржани, заради учество на наставниот тим на меѓународна конференција.

Следниот термин за предавање е петок (14.10) во 11 часот.

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.