fbpx

Свечено отвoрање на академската година 2021/22 година

Почитувани бруцоши,
 
Со задоволство ве покануваме на свеченото отворање на новата учебна 2021/2022 година кое ќе се одржи на 1 Октомври 2021 година со почеток во 11.00 часот. Со оглед на здравствените предизвици со кои се соочува нашата земја и светот, истото ќе се одржи по електронски пат со вклучување на следниот линк. 
Новата учебна година со свое обраќање ќе ја отвори Проф. д-р Предраг Трпески – Декан на Економски факултет-Скопје.
 
На свеченото отворање свои пораки до вас ќе упатат и:
 
– Проф. д-р Никола Јанкуловски – Ректор на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје,   
– Д-р Анита Ангеловска-Бежоска – Гувернер на Народната банка на Република Северна Македонија,
– Г-ѓа Милка Тодорова, Претседател на Управниот одбор и Извршен директор на УНИБанка АД Скопје.
 
По завршувањето на свеченото обраќање на претставниците на академската и бизнис заедница ве покануваме со кликнување на линкот на вашиот департман да се вклучите на онлајн средбата на која вие како раководители ќе ги пречекате бруцошите од соодветниот департман и со свое кусо поздравно обраќање ќе ги претставите матичните професори и предметните дисциплини кои тие ги предаваат.
 
Е-Бизнисmeet.google.com/hhh-oeae-zgo
Економијаmeet.google.com/hpc-fyyd-ozc
Маркетингmeet.google.com/dam-tnhg-wam
Менаџментmeet.google.com/dhb-ifwr-euv
Надворешна трговијаmeet.google.com/qdz-uywh-hwy
Сметководство и ревизијаmeet.google.com/qpm-ratj-uxn
Финансиски менаџментmeet.google.com/bub-phbe-vak
 
На следниот линк може да го пристапите упаството, за тоа како да го користите Google Hangouts Meet.
 
 
Со радуваме на нашата прва (електронска) средба.
 
Со почит.
 
Вашиот Економски факултет-Скопје