fbpx

test za azuriranje na eksel od folder na kompjuter na one drive

Rasporedot go ima na sledniov link 

70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.