Конкурс за избор на најдобар есеј на тема: „Влијанието на дигитализацијата на европската економија и општество“

Почитувани, Есеите да се достават заклучно со 5.5.2020 година. Награди: 1 место: Трудот ќе биде…

Information for Academic Partnership in Master of Business Administration in Strategic Human Resources Management Studies

We would like to inform all US based Universites for the opportunity for establishing an…

ПОВИК за отворени позиции за платена пракса за позицијата Project Assistant

B&S Europe https://www.bseurope.com – компанија која е дел од мрежата на Економскиот факултет-Скопје, УКИМ објавува ПОВИК…

Отворени позиции за практиканти во рамки на проектот EU for You (Europe House)

B&S Europe https://www.bseurope.com - компанија која е дел од мрежата на Економскиот факултет-Скопје, УКИМ објавува…