Амбасадата на САД во Скопје објавува повик за практикантска работа

Почитувани,

Амбасадата на Соединетите Американски Држави во Скопје објавува повик за пријавување на студенти заинтересирани за посетување на практикантска работа.
❗️Рок за аплицирање до 7-ми април
Повеќе информации на следните линкови:

FNSIP Vacancy Announcements 2024

Local Student Internship

Со почит,
Економски факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.