Виртуелна презентација на Програма за пракса на Германското Стопанство

Дали би сакале да бидете дел од следната генерација на Програмата за пракса на Германското Стопанство? Дали би сакале да имате пракса во траење од 3 до 6 месеци во водечките компании во Германија? Дали би сакале да бидете дел од една одлична регионална алумни мрежа?

Искористете ја оваа можност да аплицирате на повикот за практиканти за генерацијата 2024. 

Повеќе информации на веб страната: www.stipendienprogramm.org/

Ве покануваме на виртуелната презентација која ќе се одржи на 2ри Ноември (четврток) во 16 часот каде што можете да дознаете повеќе детали околу програмата.

 

Zoom Meeting ID: 879 1936 1897

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.