fbpx

Годишна конференција за трет циклус – летен семестар 2021-2022

Почитувани,

Ве известуваме дека Годишната конференција за презентација на трудовите од вториот, четвртиот и шестиот семестар ќе се одржи на   Економскиот факултет-Скопје, во Амфитеатар 2 на:


– 26.04.2022 година – Вторник, со почеток во 09.00 часот

– 28.04.2022 година – Четврток, со почеток во 09.00 часот


Распоред:


Со почит,

Економски факултет

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.