fbpx

Доделување признанија на најдобрите студенти дипломирани во академската 2019/2020 година

На 17.03.2021 година Деканот на Економскиот факултет – Скопје, Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје проф. д-р Предраг Трпески во присуство на продеканот за наука и меѓународна соработка проф. д-р Мијалче Санта, им доделија признанија на најдобрите студенти дипломирани во академската 2019/2020 година и тоа:

  1. ПРИЗНАНИЕ за постигнат исклучителен успех во текот на студиите Magna Cum Laude

       МАРЈАН НИКОЛОСКИ

       АНДРИЈАНА ДИМИТРИЈЕВИЌ

       СТЕФАН СОЛЕВ

 

  1. ПРИЗНАНИЕ за највисоки постигнувања во студирањето Summa Cum Laude

       ТЕОДОРА ПАНА – СТУДЕНТ НА ГЕНЕРАЦИЈАТА дипломирани во академската 2019/2020 година

        НАДИЦА АНДОНОВА – СТУДЕНТ НА ГЕНЕРАЦИЈАТА дипломирани во академската 2019/2020 година

 

  1. ПОФАЛНИЦА за најдобар дипломски труд одбранет во академската 2019/2020 година

       СТЕФАН СОЛЕВ

 *Настанот се одржа со почитување на пропишаните мерки за заштита од актуелната пандемија.

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.