Избирачки список на студенти на Економски факултет – Скопје кои се кандидати за членови на Факултетското студентско собрание

Почитувани студенти,
 
Ве информираме дека објавен е избирачкиот список на студентите на Економски факултет – Скопје кои се кандидати за членови на Факултетското студентско собрание. Изборите за претседател и членови на Факултетското студентско собрание ќе се одржат на ден 14.11.2022 година (понеделник) во периодот од 08:00 до 16:00 часот во Читалната на Економски факултет – Скопје.
 
Одлуки за констатирање на исполнување или неисполнување услови на кандидати за претседател и членови на Факултетското студентско собрание како и Одлуката за утврдување на конечна листа на кандидати, Упатството за спроведување на избори и Соопштенијата:
Со почит,Економски факултет – Скопје.
Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.