Известување за студентите од ТРЕТ циклус студии (Пријавување на испити и Пријавување за конференција)

Почитувани,

  1. Се известуваат сите студенти од Трет циклус студии дека во план е одржување на годишна конференција, за која очекуван датум на одржување е помеѓу 15 јуни и 15 јули. Дополнително ќе следат информации за точните датуми.
  • Пријавувањето за сите студенти што не успеале да се пријават во март е до 05.06.2020.

   2. Исто така се известуваат сите студенти на Трет циклус студии кои ќе полагаат во Јунската испитна сесија 2020, рокот за пријавување е активен од 03.06.2020 до 10.06.2020.

Со почит,

Економски Факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.