Известување и Одлуки за начин на спроведување на Јунската испитна сесија 2020

Почитувани студенти,

Во прилог на оваа објава ви доставуваме: 

  • ОДЛУКА за полагање на испитите на прв, втор и трет циклус на студии по електронски пат ЛИНК.

  • ОДЛУКА за начинот на кој ќе се организираат и спроведат испитите со физичко присуство на Економскиот факултет – Скопје, во рамки на јунско-јулската испитна сесија во учебнaта 2019/2020 година  ЛИНК
  • РАСПОРЕД за ПРВ Циклус студии со определен начин на изведување на испитите ЛИНК.
    • Деталниот распоред за предметите со физичко присуство ќе биде објавен дополнително.
  • Известување за студентите на ПРВ Циклус студии кои се пред дипломирање ЛИНК

Со почит,

Економски Факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.