Конкурс за доделување 9 стипендии

Почитувани студенти,

 

На следниот линк можете да го погледнете конкурсот за доделување на 9 стипендии од страна на 9 осигурителни компании во учебанта 2022/2023

 

КОНКУРС за доделување 9 стипендии 2022/2023

 

Со почит,
Економски факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.