КОНКУРС за СТИПЕНДИИ ЗА ПОДДРШКА НА СТУДЕНТИ ОД СОЦИЈАЛНО ЗАГРОЗЕНИ СЕМЕЈСТВА И РАНЛИВИ ГРУПИ (фондација ЛЕОРОН)

Фондацијата Леорон отвори конкурс за доделување на стипендии, на студенти запишани на државните универзитети во РСМ, кои што се од социјално загрозени семејства и ранливи категории. 

 

Повеќе детали на следните линкови:

 

Конкурс за Стипендија МК

Konkurs per stipendion AL

 

Формулар за апликација – МК

Formulari per aplikim – AL

 

Poster MK

Poster AL

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.