fbpx

Конкурс за избор на најдобар есеј на тема: „Влијанието на дигитализацијата на европската економија и општество“

Почитувани,

Есеите да се достават заклучно со 5.5.2020 година.

Награди:
1 место: Трудот ќе биде објавен во Годишникот на Факултетот за 2021 година и ќе се додели Плакета
2 и 3 место: Пофалници
Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.