fbpx

КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА ВО КАМПУСОТ НА УКИМ (во просториите на Економскиот факултет-Скопје) !

КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА ВО КАМПУСОТ НА УКИМ (во просториите на Економскиот факултет-Скопје) !
 
👉14-ти и 15-ти февруари (понеделник и вторник) од 9 до 14ч!
Универзитетското студентско собрание на УКИМ во соработка со факултетските студентски собранија и Центарот за дарување крв при Институт за трансфузиона медицина организираат крводарителска акција на универзитетско ниво. По крајот на крводарителската акција на сите кампуси на УКИМ ќе има доделување на златен, сребрен и бронзен трофеј за најхуманите факултети!
Бидете хумани и освојте златен трофеј за факултет со најхумани студенти на крајот на целата акција!
Ве очекуваме!
 
Економски факултет-Скопје
Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.