Можност за вработување во Народната банка на Република Северна Македонија!

Почитувани,

на следниот линк можете да го погледнете огласот и отворените работни позиции на НБРМ:

 

https://www.nbrm.mk/vrabotuvanje-vo-narodnata-banka-1.nspx

 

Со почит,

Економски факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.