fbpx

Обука за техничко подесување за онлајн полагање (петок, 14.00 часот)

Почитувани студенти,

Доколку ви е потребна помош за техничко подесување на вашите компјутери и телефони за онлајн полагање во сакале да ве информираме дека во петок (15 јануари) од 14.00 до 15.00 часот ќе се одржи онлајн обука и давање помош за подесување. За да се вклучите на обуката потребно е да се зачлените на соодветниот тим во Микрософт тимс. Кодот кој треба да го искористите за да се зачлените е

i0keork 

Со почит.

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.