ОГЛАС за ангажирање демонстратори на Економски факултет – Скопје во учебната 2022/2023 година

Почитувани,

На следниот линк можете да го погледнете огласот за ангажирање на демонстратори на Економскиот факултет – Скопје во учебната 2022/2023 година

 

ОГЛАС за ангажирање демонстратори

 

Со почит,

Економски факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.