ОГЛАС за ангажирање и учество на студентите во читална и интернет центарот на Економскиот факултет – Скопје

Почитувани студенти, 
 
Ве информираме, дека, Економскиот факултет – Скопје, објави оглас со кој се предвидува можност дел од студентите да бидат вклучени во активностите на интернет центарот и библиотеката на Факултетот.
Огласот ќе биде активен до 08.11.2022 година.
 
Огласот можете да го погледнете  на следниот ЛИНК
 
Со почит,
Економски факултет – Скопје
Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.