fbpx

Одлука за избори на претседател и членови на факултетско студетнско собрание

Почитувани,

На следниот линк можете да ја погледнете одлуката за избор на претседател и членови на факултетското студентско собрание на Економскиот факултет – Скопје, кои ќе се одржат на ден 15.11.2021 г.

 

Одлука за избори на претседател и членови на студентско собрание

 

Со почит,

Економски факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.