fbpx

Одлука за распишување на избори за претседател и членови на ФСС

Почитувани,

На следниот линк можете да ја погледнете одлуката за распишување на избори за претседател и членови на ФСС

 

Одлука за распишување на избори за претседател и членови на ФСС

 

Со почит,

Економски факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.