Одлуки, соопштение, упаство и избирачки списоци за избор на претседател и членови на Факултетското студентско собрание

Почитувани,

На следните линкови можете да ги погледнете одлуките, соопштението, упатството и избирачките списоци за следните избори за Факултетското студентско собрание:

1. Одлука за исполнување услови

2. Одлука за конечна листа на кандидати

3. Соопштение

4. Упатство

5. Известување

Избирачки список ФСС – 2021/2022 ПРВ Циклус

Избирачки список ФСС – 2021/2022 ВТОР Циклус 

Избирачки список ФСС – 2021/2022 ТРЕТ Циклус

 

Со почит,

Економски факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.