Отворен ден на УКИМ

Драги наши идни студенти,
 
Универзитетот ,,Св.Кирил и Методиј” во Скопје, на 30 ноември 2021 организира ,,Отворен ден на УКИМ”.
Настанот ќе се одржи online преку платформата Microsoft Teams
 
 
Запознајте ги одблиску професорите и студентите, прашајте сè што ве интересира за студиските програми, можностите за стипендирање, слушнете ги искуствата на студентите, нивните активности и вклученост во научноистражувачките проекти, дознајте за можностите за меѓународна размена, за студентскиот живот, за практикантството, за кариерните можности….
Студирајте на Универзитетот со најдолга традиција во нашата земја!
Учете од најдобрите, студирајте на Универзитетот ,,Св.Кирил и Методиј” во Скопје!
 
Економски факултет – Скопје
 
Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.