Повик за избор на Раководител на Регионален тренинг центар – Светска Царинска Организација

Почитувани, 

Во прилог целосниот документ:

П О В И К

за избор на Раководител на

Регионален тренинг центар – Светска царинска организација;

 

 

Со почит,

Економски Факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.