Почетокот на новата академска 2022/2023 година!

Нека ни е среќен и успешен почетокот на новата академска 2022/2023 година!
 
Имаме пред нас уште една година за заедничко совладување предизвици, стекнување знаење, споделување искуства и „пишување“ успешни „приказни“…
ДА ПРОДОЛЖИМЕ ДА СОЗДАВАМЕ ИДНИНА заснована на ТРАЈНИ ВРЕДНОСТИ!
 
Со најубави желби,
Ваш Економски факултет – Скопје, УКИМ
Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.