ПРВ ЦИКЛУС: Конкурс за упис на студенти за учебната 2021/2022 година

Почитувани,

на следниот ЛИНК можете да ја погледнете информацијата за упис за прв циклус студии.

 

Со почит,

Економски факултет – Скопје

Comments are closed.

ПРВ ЦИКЛУС: Конкурс за упис на студенти за учебната 2021/2022 година

Почитувани,

на следниот ЛИНК можете да ја погледнете информацијата за упис за прв циклус студии (трет рок).

Целосниот текст на конкурот можете да го погледнете на следниот ЛИНК

Слободни места во третиот уписен рок за прв циклус студии ЛИНК

 

Со почит,

Економски факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.