Прв циклус – Распоред за одржување на Јунска испитна сесија – летен семестар 2023/24

24.06.2024

 

20.06.2024

 

19.06.2024

18.06.2024

17.06.2024

14.06.2024

13.06.2024

12.06.2024

11.06.2024

10.06.2024

08.06.2024

07.06.2024

06.06.2024

05.06.2024

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.