Прв циклус: Ажуриран 06 април распоред на предавања и вежби за летен семестар 2019-2020 академска година

Почитувани студенти,

Распоредот за настава и вежби во летниот семестар, 2019/2020 (17.02.2020-30.05.2020) може да го симнете на следниов ЛИНК

Предавањата почнуваат од 17.02.2020 година
Вежбите почнуваат на 02.03.2020 година

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.