fbpx

Young Economic Minds

Young Economic Minds (YEM) преставува првиот портал на младите македонски економисти. YEM има цел да им овозможи на сите млади умови да ги канализираат своите идеи, размислувања и предлози, кои преточени во статии, истражувања и анализи ќе ја развијат нивната критичка мисла и ќе придонесат за креирање на едуцирана младина која гласно ги истакнува своите мислења на актуелни теми од областа на економијата и ќе има силно влијание во креирањето на идните економски концепти и политики во државата и пошироко.

Повеќе информации на www.youngeconomicminds.com

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.