fbpx

Предавање на професор Карел Ван Хуле на тема “Solvency II is good for you”

На ден 5.11.2019 година (вторник) од 9.00 до 10.00 часот во Амфитеатар 2 на Економскиот факултет-Скопје, УКИМ свое предавање ќе одржи Карел Ван Хуле, професор на Католичкиот Универзитет во Левен, Белгија и на Гете Универзитет во Франкфурт, Германија.

Како креатор на Солвентност 2, професорот Ван Хуле ќе одржи предавање на тема “Solvency II is good for you”.

Во очекување на Вашето ценето присуство.

Со почит,

Економски факултет-Скопје

Универзитет „Св.Кирил и Методиј“ во Скопје

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.