Проектен конкурс за доделување стипендии од РСМ Македонија во соработка со Економскиот факултет-Скопје, УКИМ

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.