Прелиминарни ранг листи на пријавени кандидати во вториот уписен рок на Економскиот факултет – Прв циклус студии

Почитувани,

Во прилог следат прелиминарните ранг листи на кандидатите кои се пријавиле за упис во вториот уписен рок на Економскиот факултет – Скопје, согласно Конкурсот за упис на нови студенти во учебната 2022-2023 година.

 

Прелиминарна целосна листа на пријавени кандидати во вториот уписен рок 2022/23

Прелиминарна рангирана листа ПО ДЕПАРТМАНИ на пријавени кандидати во вториот уписен рок 2022/23

 

Со почит,

Економски факултет – Скопје

Comments are closed.
70 години

Во 2020 Економскиот факултет при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј” во Скопје слави 70 години од своето основање.